ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ

ΕΓΓΡΑΦΗ

 

Για να ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες διεξαγωγής των σεμιναρίων και να εγγραφείτε σε κάποιο από αυτά, παρακαλούμε επικοινωνήστε τηλεφωνικώς στο 25770611.

Κόστος συμμετοχής:

€250 / άτομο

€150 / άτομο, για άτομα μέχρι 24 ετών και άτομα άνω 65 ετών

€200 / άτομο, για ομαδικές ή εταιρικές εγγραφές άνω των 8 ατόμων.

Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν το ΦΠΑ.

Money-Back Guarantee

 

Ο λόγος που προσφέρουμε εγγύηση επιστροφής χρημάτων, είναι για να μπορούν όλοι να δοκιμάσουν την μέθοδο μας, χωρίς οικονομικό κίνδυνο. Είμαστε οι μόνοι ανάμεσα στις καθιερωμένες υπηρεσίες διακοπής του καπνίσματος, που προσφέρουμε αυτού του είδους την εγγύηση.

Λιγότερο από το 10% των πελατών μας ζητούν επιστροφή χρημάτων, αλλά εφόσον ολοκληρώσετε το πρόγραμμα όπως ορίζεται στους όρους μας, θα είμαστε πρόθυμοι να σας επιστρέψουμε την αμοιβή σας, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Επιτυχία, ή τα χρήματά σας πίσω

Εάν θέλετε πραγματικά να σταματήσετε το κάπνισμα, η μέθοδος μας όχι μόνο θα σας επιτρέψει να το κάνετε, αλλά και θα το καταστήσετε σχετικά εύκολο. Εάν ακολουθήσετε τις οδηγίες, δεν θα γίνετε μόνο μη καπνιστής, αλλά θα βρείτε τη διαδικασία εντελώς ανώδυνη και το πιο σημαντικό από όλα δεν θα σας λείπει το κάπνισμα.

Οι περισσότεροι καπνιστές χρειάζονται μόνο ένα σεμινάριο για να γίνουν ευτυχείς μη καπνιστές. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ωστόσο, απαιτούνται περισσότερα από ένα σεμινάρια. Σε αυτήν την περίπτωση δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση, η αρχική χρέωση καλύπτει όλα τα σεμινάρια.

Οι όροι της εγγύησης

Εάν εντός 3 μηνών από την ημερομηνία του πρώτου σεμιναρίου εξακολουθείτε να καπνίζετε και αποφασίσετε ότι δεν θέλετε να σταματήσετε, η αμοιβή σας θα επιστραφεί πλήρως. Ο λόγος σας θα ληφθεί με εμπιστοσύνη. Ωστόσο, σας ζητάμε να είστε αυθεντικοί στην επιθυμία σας να σταματήσετε.

Αυτή η εγγύηση δεν θα ισχύει εάν σε περίπτωση που:

(1) Ακυρώσετε,  αναβάλετε ή δεν παρακολουθήσετε οποιοδήποτε σεμινάριο ή  φτάσετε σε καθυστέρηση άνω των δεκαπέντε λεπτών για οποιοδήποτε σεμινάριο.

(2) Δεν παρακολουθήσετε τουλάχιστον δύο δωρεάν σεμινάρια υποστήριξης εντός τριών μηνών από την ημερομηνία του πρώτου σας σεμιναρίου (το δεύτερο και το τρίτο σεμινάριο δεν αποτελούν επανάληψη του πρώτου σεμιναρίου και διαρκούν περίπου 2½ – 3½ ώρες το καθένα)

Εάν σταματήσετε το κάπνισμα για 3 μήνες ή περισσότερο, αλλά το ξεκινήσετε ξανά αργότερα, μπορείτε να παρακολουθήσετε οποιονδήποτε αριθμό συμπληρωματικών σεμιναρίων με την πληρωμή του μισού ποσού της αρχικής χρέωσης. Ωστόσο, όταν δεν έχετε παρακολουθήσει ένα πλήρες πρώτο σεμινάριο τους προηγούμενους 12 μήνες, θα πρέπει να παρακολουθήσετε ξανά το πρώτο σεμινάριο και θα καταβληθεί η κανονική χρέωση και θα ισχύει η εγγύηση.

Λάβετε υπόψη ότι σε ορισμένα κέντρα μπορεί να πραγματοποιούνται συμπληρωματικά σεμινάρια τις καθημερινές ή μόνο στο διαδίκτυο. Επικοινωνήστε με το τοπικό σας κέντρο.

Στην απίθανη περίπτωση που πρέπει να διεκδικήσετε, βάσει αυτής της εγγύησης, επιστροφή χρημάτων, επικοινωνήστε με το κέντρο στο οποίο παρευρεθήκατε.

Λάβετε υπόψη ότι οι Ειδικές προσφορές ενδέχεται να μην περιλαμβάνουν την Εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Επιλέξτε το κουτάκι για να προχωρήσετε