ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Τι γίνεται με το φοβερό στερητικό σύνδρομο από τη νικοτίνη;

Η σωματική στέρηση από τη νικοτίνη είναι τόσο μικρή που οι περισσότεροι καπνιστές ούτε καν συνειδητοποιούν ότι είναι εξαρτημένοι. Αυτό από το οποίο οι καπνιστές υποφέρουν όταν δοκιμάζουν να κόψουν το κάπνισμα με άλλες μεθόδους, είναι ένα αίσθημα δυστυχίας και κατάθλιψης, επειδή πιστεύουν ότι στερούνται μια ευχαρίστηση ή το στήριγμα που τους παρέχει το κάπνισμα.

Δεν είναι τελικά ο εθισμός στη νικοτίνη το μεγαλύτερο πρόβλημα;

ΟΧΙ, σύμφωνα με ιατρικά δεδομένα, η σωματική στέρηση από τη νικοτίνη σταματάει σε 3 με 5 ημέρες και τρεις εβδομάδες μετά, παύει κάθε σωματική (βιολογική) εξάρτηση από αυτήν.

Η μέθοδος λειτουργεί για όλα τα είδη καπνίσματος;

Ο εθισμός αφορά την ίδια ουσία – την νικοτίνη. Επομένως ναι, η μέθοδος είναι αποττελεσματική σε όλους τους χρήστες νικοτίνης, συμπεριλαμβανομένου αυτών που χρησιμοποιούν e-cigarettes, πούρα, πίπα, τσίχλες νικοτίνης κ.α.

Χρησιμοποιείτε υπνοθεραπεία στα σεμινάρια;

Πριν το τέλος του σεμιναρίου υπάρχει μια σύντομη περίοδος υπνοθεραπείας / ελαφριάς χαλάρωσης που έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει ό, τι έχετε μάθει κατά τη διάρκεια του κύριου μέρους του σεμιναρίου και να αφαιρέσετε τυχόν υπολειπόμενες αμφιβολίες που μπορεί να έχετε.

Αυτή είναι μια περίοδος ελαφριάς χαλάρωσης και δεν είναι βαθιά ύπνωση. Είναι μια ευχάριστη, χαλαρωτική, απολαυστική εμπειρία.

Φοβάμαι να υποβληθώ σε πρακτική υπνοθεραπείας! Υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι στη διάρκειά της, για παράδειγμα κάποια επιπλοκή;

Απολύτως καμία. Μπορεί ενδεχομένως να αποκοιμηθεί ο συμμετέχων, επειδή θα έχει ο ίδιος χαλαρώσει όπως ακριβώς θα μπορούσε να συμβεί και κάτω από οποιαδήποτε άλλη περίσταση χαλάρωσης.

Γιατί να προτιμήσω αυτή τη μέθοδο;

Αυτή είναι η πιο πετυχημένη μέθοδος σε όλο τον κόσμο με δείκτη επιτυχίας πάνω από 90% (που βασίζεται στην εγγύηση επιστροφής χρημάτων).

Η μέθοδος του Allen Carr έχει βοηθήσει εκατομμύρια καπνιστές σε όλο τον κόσμο να σταματήσουν μόνιμα το κάπνισμα.

Είναι η μοναδική μέθοδος για το κόψιμο του καπνίσματος που προσφέρει γραπτή εγγύηση 3 μηνών.

Μπορώ να καπνίζω στην διάρκεια της συνεδρίας;

Σε τακτά διαστήματα κάθε 45 λεπτά με 1 ώρα κάνουμε διάλλειμα για τσιγάρο.

Θα πάρω κιλά;

Αυτός είναι ο μεγαλύτερος φόβος όταν πρόκειται να σταματήσουμε το κάπνισμα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάρετε κιλά με τη μέθοδο αυτή, γιατί μόλις κατανοήσετε την παγίδα του καπνίσματος, τίποτα πια δε θα σας λείπει και δεν θα χρειάζεστε κάποιο υποκατάστατο  να πάρει τη θέση του.

Αντίθετα, όλο και περισσότερο ακούμε περιπτώσεις πελατών μας που έχασαν βαρος, αφού έγιναν πιο δραστήριοι.

Τώρα δεν είναι καλή στιγμή. Βιώνω πολύ άγχος. Θα πρέπει να περιμένω;

Μπορεί να πιστέυεις ότι το κάπνισμα ανακουφίζει το άγχος, αλλά στην πραγματικότητα το τσιγάρο προκαλεί άγχος και δυσκολεύει τους καπνιστές να ελέγξουν και να αντιμετωπίσουν αγχωτικές καταστάσεις.

Η κατάλληλη στιγμή να σταματήσεις το κάπνισμα είναι ΤΩΡΑ!

Θα πρέπει να αλλάξω τον τρόπο ζωής μου;

Φυσικά και όχι. Συνεχίστε να κάνετε όλα όσα σας ευχαριστούν με την επιπρόσθετη πολυτέλεια να τα απολαμβάνετε πολύ περισσότερο.

Πιείτε τον καφέ ή το ποτό σας, κάντε το διάλειμμα σας χωρίς να πρέπει να προκαλείτε ασφυξία στον εαυτό σας και χωρίς τύψεις.

Να θυμάστε ότι δεν έχετε παραιτηθεί από τη ζωή, απλά απαλλάσεστε από μια εξάρτηση.

Τι γίνεται αν ξανακαπνίσω μετά το σεμινάριο;

Αν αρχίσεις το κάπνισμα ή γενικά αν δυσκολεύεσαι, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις μαζί μας στο 25770611. Συνήθως μια απλή τηλεφωνική συνομιλία είναι αρκετή για να σε επαναφέρει στο σωστό πλαίσιο σκέψης.

Αν εξακολουθείς να νιώθεις ότι χρειάζεσαι βοήθεια, τότε μπορείς να παρακολουθήσεις το 2ο  ή και το 3ο  συμπληρωματικό ενισχυτικό σεμινάριο (διάρκειας 3 ωρών).

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Επιλέξτε το κουτάκι για να προχωρήσετε